Projekt 2023

06 februari 2023

Nytt: 230811
Alla husfasader blev klara innan sommaren och det som kvarstår är nu dörrar, smidesräcken samt några förråd som behöver åtgärdas.
Inplanerat arbete kommer att ske v.32-v.34

 

 

230519
På grund av bland annat dåligt väder har tidplanen förlängts in i juli, se ny tidplan 230519 nedan. 

 

Under våren kommer vi fortsätt målning av husfasader och förråd. Planerad tidsperiod nu är april tom juni. Detaljerad tidplan där ni kan se vilka veckor ert hus kommer att målas om kommer inom kort. Ni kan beräkna att det tar ca fyra veckor from ställningen sätts upp tills den tas ner.

 

  

- Målning av husfasader

 

- Målning av förråd

 

 

Målning av förråd

 

Hjälp till att plocka undan runt förrådet då en mindre ställning kommer att ställas upp. Tänk också på att avlägsna plank etc. som ligger emot förrådet om ni vet med er att panelen är dålig. Håll koll på tidplanen så ni i god tid hinner avlägsna/frigöra utrymme för deras ställning.Dålig panel ersattes redan under 2022 och grundmålades.

 

 

Målning av husfasad - avser radhus 

 

De kommer att ställa upp en ställning runt husfasaden för tvätt av fasad och därefter målning. Husväggen måste lämnas fri, plocka undan möbler etc runt fasaden och vik undan/bind upp häck, buskar etc som ni har i närhet av husfasad. Vi som har häck behöver själva finna en lösning hur vi bäst viker undan den om möjligt annars behöver ni klippa ner den eller grävas upp. Tänk också på att täcka över eller ta bort möblerna under denna period för att undvika målarfärg på era möbler etc.

Ny tidplan 230614

 

 

 

Ny tidplan 230519 

 

 

Tidigare tidplan