Rapport från styrelsen augusti 2021

26 augusti 2021 Rapport från styrelsen efter senaste styrelsemötet 17 augusti.

Då var sommarens uppehåll över och styrelsen har åter igen haft möte. Inte mindre än 11 lägenhetsöverlåtelser godkändes, de flesta hade redan flyttat in. Till mötet har också ett större antal motioner inkommit, vilket gjorde att vi bokade in ett extra styrelsemöte under vecka 35 för att få tid att gå igenom dessa.

I övrigt så fick vi en rapport om hur arbetet har gått under sommaren och sammanfattningsvis har allt gått bra. Ett skyfall med lite vatten som läckt igenom taket på ett ställe var det som stack ut när det gällde händelser. Styrelsen framförde också stort beröm till personalen för arbetet med att måla om sopskåpen på området, de blev som nya! Vi fick också information från förvaltare/vicevärd Anders om att han har infört rutiner för när han träffar personer som skall flytta in i föreningen. Det avsätts en fast dag då han kan träffa flera, istället för att träffa alla enskilt som det är idag.

Till sist så hade vi också en fortsatt diskussion kring bevakningen av vårt område, beslut kommer förhoppningsvis på nästa möte.