Nytt på informationstavlorna

14 mars 2017 Med förändringar i styrelsen och på vicevärdsfronten så är informationstavlorna uppdaterade med gällande kontaktuppgifter. Klicka på länken/filen här på sidan för att komma till den aktuella informationen. Förändringar finns även när det gäller felanmälan till HSB.

Efter lång och trogen tjänst har en av våra vicevärdar samt styrelsemedlem, Stig Johansson av personliga skäl valt att avsluta sina uppdrag. Föreningen och styrelsen sänder många tack för ett stort engagemang och enastående arbete.

Så på informationsbladen som sitter i trapphusen är kontaktuppgifter ändrade till vicevärden som är kvar samt till övriga i styrelsen som kan nås vid uppkomna situationer.

När det gäller felanmälan till HSB så görs det från och med 13 Mars lite justeringar. Felanmälan kommer hålla öppet mellan 08:00-12:00 på telefonnummer 0522-986 06. 

Dock rekommenderar föreningen som innan att man ringer vicevärd eller någon i styrelsen för information kring det som har hänt. Dessa kan hjälpa till att guida er vidare så kontakta de angivna personerna i första hand.