På gång i föreningen

31 mars 2017 Här följer lite smått och gott om vad som har skett den senaste tiden och vad som komma skall i föreningen.

- I några av våra fastigheter så har styrelsen valt att installera nya källarlås pga inbrott pga nycklar på vift. De nya låsen är av märket ILOQ och är smarta nycklar som är personliga. Styrelsen hoppas att detta system ska göra källarna mer säkra samt att systemet erbjuder möjligheter för framtiden där man i allmäna utrymmen kan införskaffa dessa lås som passerlås för att få en bättre strukur på vilka som rör sig i områdena.

- Uteplatsen mellan Skandiavägen 1A och 3A finjusteras i form av att grusgångarna görs om. Vi plockar bort det lösa gruset och ersätter detta med stenmjöl/08 grus för en bättre framkomlighet för alla. I trädgårdens rundlar och pergola stensätts ytor där våra möbler finns för att motverka i högsta mån det är möjligt att ogräs trängs upp ur jorden utav möblerna.

- Arbetet med rörelsestyrd belysning fortskrider och har nu installerats i 2 av våra fastigheter. Alla matkällare är gjorda och förutom goda energivinster så ökar också tryggheten för alla, där vi nu får belysning som styrs av närvaro.

- Varmare vinter och vår än tidigare gör att vi redan nu planerar att plocka bort isgruset från våra gårdar och vägar. Om allt sker enligt planerna så kommer isgruset att transporteras bort 3 och 4 April. Trädgårdsmöbler är delvis redan ute och resterande möbler kommer ut när dels arbetet med stensättningen är klar samt när trägårdsgrupperna är tvättade och rengjorda och klara för årets säsong.