Rörarbeten avslutade samt kommande

05 oktober 2017 Spolning av köksstammarna gav oss tyvärr en del icke önskvärda resultat när vi undersökte hur rören under mark egentligen mådde. På många håll fanns det stora hål i rören och i framförallt hus 4B var läget mest akut. Se bilderna för att få en inblick hur illa det var.

Senaste veckorna har det pågått ett gediget reperationsarbete av helt sönderfräta rör i 4B. De är nu helt lagade och nästa steg för husen på Nordens väg 4A och 4B är att undersöka möjlighete att relina de båda fastigheterna,

i hus 3A påbörjas liknande reperationsarbeten vecka 41 och detta kommer medföra en del oljud samt att vissa lägenheter kommer behöva tänka på vad man spolas ner i diskhon.

Slutet på vecka 41 påbörjas även förberedelserna för att relina hus 1A. Arbetet väntas pågå under vecka 42.

 

Ytterligare saker som blivit en kontenta av pågående underhållsarbete är att föreningen frilagt samt monterat in betydligt fler rensluckor för kommande underhåll.

Föreningen kommer även utrusta samtliga stora tvättstugor med luddlådor för att undvika större stopp samt få bättre koll på underhållet av de golvbrunnar som finns i dessa utrymmen.