Tider för expeditionen samt månadscafeer 2018

01 januari 2018 Föreningen önskar alla en god fortsättning och vi hoppas alla får ett finfint år där hälsan får vara med oss. Som första nyhet för detta år vill föreningen ge info om hur planen är med expeditionens öppettider för 2018 samt när det väntas månadscafeer.

Senaste åren har föreningen valt att ha öppet 2 onsdagar i månaden men med tiden har vi sett och förstått att detta är överflödigt då många väljer att komma/höra av sig med sina ärenden när det uppkommer samt när det passar. Föreningen fortsätter hålla en flexibel linje där vi vill förmedla att hör av er när det passar er så föröker vi lösa det på bästa möjliga sätt. Därmed så blir det så att föreningen håller öppet sista onsdagen i månaden för de som önskar lyfta frågor personligen under kvällstid. I december blir det näst sista onsdagen. Se exakta dagar i bifogad fil eller under anslagstavlan.

När det gäller cafeerna som många uppskattar så kommer de att hållas sista söndagen i månaden mellan kl 16-18. Anslag för respektive tillfälle sätts upp i god tid.

Sen får ni som vill hjälpa till eller bara komma med ideer på övriga teman och aktiviter gärna höra av er till styrelen så gör vi så gott vi kan för att uppfylla dessa önskemål.

 

God fortsättning på er alla önskar styrelsen Brf Bohusgården