Ostron-Nytt December 2022

28 december 2022 Extra stämma – föreningen inför IMD av el

Extra stämma 
Föreningen har kallat medlemmarna till extra föreningsstämma den 15 dec 2022 angående styrelsens förslag att införa IMD av el. Av de 65 närvarande röstande beslutade stämman enhälligt att införa IMD av el med start 1 april 2023. Det innebär att varje lägenhet betalar för den el man gör av med. Arbetet med installation av elmätare i lägenheterna påbörjas i januari. Mer information om detta kommer.

Balkongprojektet 
De boende på Lars Olofs Gata 3 har sen en vecka tillbaka fått ta sina balkonger i bruk. Inglasning av balkonger pågår i det sista huset, Lars Olofs Gata 1. Arbetet med balkongerna gör ett juluppehåll från den 23 dec – 2 januari. Elarbeten och fönsterputs påbörjas i Lars Olofs Gata 1 A den 2 januari.

Gästparkeringar 
RK-Teknik har kvar sina maskiner och kvarstående glaspartier på gästparke-ringarna, så de kan inte tas i bruk ännu. När det är klart att ta gästparkeringarna i bruk så meddelar vi detta.

Fjärrkontroller till garage
Det har visat sig att alla koder till att programmera nya fjärrkontroller är förbrukade till det övre garaget. Det innebär att de som har fått garageplats under senare delen av hösten, får fortsätta att öppna garageporten med nyckel tills styrelsen har beslutat hur vi går vidare.

Entrétavlor 
Nya entrétavlor är uppsatta i alla hus och namnregister är bytta. Meddela förvaltaren om något namn saknas eller är fel på namnregistret gällande din lägenhet. Namnregister kommer även att komma upp vid tvättstugorna så att man ser vilken bokningscylinder som hör till vilken lägenhet.    

  

God Jul & Gott Nytt År