Information från Karbinens medlemsmöte den 4 december 2023

12 december 2023

·      Vädringspinnen på balkongen var inte så enkel att sätta tillbaka eftersom vi inte får borra i ytterväggen. Alla får alltså finna en egen lösning som passar för varje medlem.

 

·      Ekonomi – vi vet alla att höjda priser, inflation och högre ränta kraftigt påverkar vår ekonomi. Här kan vi alla hjälpas åt att hålla föreningens kostnader nere genom att tänka energibesparingar, sopsortera rätt och ta hand om våra gemensamma utrymmen och saker.

 

·      Styrelsen har jobbat målmedvetet med ekonomin och pausat det vi finner möjligt. Här finns parametrar som sparande/kvadratmeter, lån som ska sättas om under året och åtgärder som vi har framför oss t.ex. en tvingande byte av undercentral (del i värmesystemet), det kommer ge bättre styrning av fjärrvärmeförbrukninen.

·      Om du finner något efter renoveringen som inte är ok, så är det numera en felanmälan till HSB som ska göras. Inte längre kontakta Pierre som varit projektledare för vår stora renovering.

·      Vi fortsätter med vår övernattningslägenhet i hus 4 men vi gör det i en enklare variant. Här kan du väldigt gärna hjälpa till några timmar och kanske måla eller fixa. Hör av dig om du har lite tid

Vi avslutade mötet med fika och lottade ut trisslotter som var kvar sedan höstfesten. Vi tackar alla som kom.

 

God jul till er alla!
Styrelsen