Medlemsinformation från Styrelesemöte 24 Mars

28 mars 2022

Vårtider och stöktider =) det är både lerigt, isigt och en del bråte på gården men vi får hjälpas åt att fixa det. Mantrat ”det blir bättre” får leva under 2022 och delar av 2023.

- Hus 8 och 10 måste snarast märka upp sina matförråd i källaren med namn och telefonnummer då asbestsaneringen snart drar igång.

- Inom kort kommer det att starta upp en relining av det avloppsrör som ligger i källargolvet på våra hus. En genomgång med kamera visade att det är viktigt att vi gör detta. Ett läckage på rören medför väldigt stora kostnader för föreningen. Detta jobb utförs bara i källaren och inte i några lägenheter. Det kan innebära att några måste flytta sina förråd i källaren samt att tvättstugorna stängs av en åt gången. Utomhus kommer en kompressor att stå och gå dygnet runt och det kan bli en viss förnimmelse av avloppslukt ute. Mer info kommer när det blir aktuellt i resp hus. 

- Förråd: det är dags för hus 8 att tömma sina vindsförråd (allt gods på vinden ska vara borta den 18/4) De nya förråden på hus 4 börjar bli klara allt eftersom, dessa har blivit försenade pga leveransproblem. Vi försöker på bästa sätt pussla ihop de behov av utrymme som finns med de utrymmen som föreningen har att tillgå. 

- Sopcontainer placeras utanför 8A mellan den 1/4-18/4. Alla är givetvis välkomna att kasta i containern. Där kan du slänga blandat avfall, INTE KOMPOST, ELEKTRONIK ELLER FARLIGT AVFALL. Elektronik och farligt avfall kan du under denna tid lämna i trädgårdsförrådet utanför 6A. (garagedörren vid soprummet) Om du inte vill behålla originaldörrar som tillhör lägenheten kan de som är i gott skick ställas utanför trädgårdsförrådet i källaren i 6A.

- Det planeras för att genomföra en besiktning av våra skyddsrum.

Varma hälsningar Styrelsen 

Nästa styrelsemöte 19/5, ni når oss på ordforande@karbinen.se eller via brevlådan på 6A. Titta också in på vår hemsida, karbinen.se