Senaste Nytt [2008-11-17]

27 november 2008

Carportar

Inget nytt har framkommit beträffande carportarnas vara eller inte vara. Ärendet ligger hos byggnadsnämnden för andra gången och kommer att avgöras inom kort.

Svalt i lägenheterna

Under helgen 1-2 november hade vi svalt i våra lägenheter. Detta berodde på att ett spjäll var trasigt. Direkt efter helgen reparerades spjället och därefter har vi den värme som vi behöver. Vid akuta fel på värmen framöver under vintern kan Ni ringa 070-6886988 Ralph Erixon eller 070-3667073 Helge Klintarp.

Uppskyltning

Våra parkeringar kommer inom kort att skyltas upp på ett bättre och tillförlitligare sätt så att inga oklarheter råder om vilka parkeringsregler som gäller. Arbetet kommer att utföras av parkeringsbolaget Polar Park.

Julgranar

Kommer innan den första advent sättas upp på respektive innergård, 1 gran per gård.

Inför vintersäsongen

Lämna inga motorvärmarsladdar kvar i stolparna när ni åker iväg. Låt sladden följa med på resan. Sladdarna kan utgöra livsfara för nyfikna barn! Lämna inte heller luckorna till uttagen olåsta!

Beträffande grus & sten

Styrelsen har beslutat att inköpa grus för halkbekämpning under kommande vintersäsong och att gruset skulle lagras i hög i hörnan vid sophuset. Styrelsen beslutade även att den sten som finns i hörnet på gräsmattan vid Mkb 24-26 skall ligga där den ligger sedan många år.

Nästa styrelsemöte

Kommer att avhållas den 15 december 2008 kl 18.30 på vicevärdskontoret.


Styrelsen