Senaste Nytt [2008-12-15]

15 december 2008

Tvättstugorna & torkrummen

Ett litet tips från styrelsen: Efter avslutad tvätt rekommenderas att Ni lämnar dörren till torkrummet respektive maskinrummet öppen. Detta därför att det då blir bättre luftning av rummen. I övrigt förmodar vi att Ni följer uppsatta ordningsregler för tvättstugorna för att alla skall trivas i våra tvättstugor. Eventuell isolering av taket i tvättstugorna kommer att ses över för att minska störande ljud för dem som bor ovanför.

Vicevärdskontoret

Öppettider för vicevärdskontoret framöver kommer att förkortas eftersom besöken inte är speciellt många. Öppettiderna framöver kommer att vara: Helgfria tisdagar mellan kl 18.00 - 19.00.

Trappstädning

Fr.o.m 1 januari 2009 kommer vi att byta städbolag eftersom de inte motsvarat våra förväntningar. Företaget som kommer att städa trapphusen är RENTAV Städ & Miljövård. Omfattningen av städningen kommer att vara lika som förut och vi hoppas att vi kan vara mera nöjd med städningen framgent.

Vinter och snö

Försök att efter snöfall att sopa av snön från Era bilar och att även hålla bort snön från Era p-platser. Enklaste sättet att göra detta är att när traktorn är här köra undan bilen så kan traktorn få plats att ta bort snön från våra p-platser. Tänk även på Era motorvärmarsladdar - farligt för nyfikna småbarn!

Nästa styrelsemöte

Kommer att avhållas den 19 januari 2009 kl 18.30 på vicevärdskontoret.


Styrelsen önskar alla boende:
!!!! EN RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR !!!!