Brf Björkskatan informerar 210607

03 juni 2021

·       Årets föreningsstämma äger rum den 23 juni i form av poströstning. Samtliga bostadsrättsinnehavare har fått kallelse med röstningsformulär i sin brevlåda. Formuläret ska vara styrelsen tillhanda senast 18 juni och lämnas i vicevärdens brevlåda, Snövägen 163.

 

·       Under sommaren kommer LMA (Lule Markanläggning) att färdigställa och bättra på gräsytor. Det kommer att asfalteras om vid parkeringshusets infarter, på parkeringsområden och utanför kvartersgården.

Utöver ovan nämnda kommer mindre åtgärder över föreningen att ske då brister noterats vid den årliga      fastighetsbesiktningen.  

 

·       Beslut är taget om att utöka med 6-8 motorvärmarplatser för att bemöta parkeringskön. Nya platser att hyra samt besöksplatser kommer att skapas på jämna sidan på den nedre parkeringen.   

 

·       Föreningens bastu är under renovering. Det har varit stillestånd ett tag p g a corona bland personalen. Nu är ny entreprenör engagerad och arbetet återupptas.

 

·       Det kommer att utföras en besiktning av föreningens avloppstammar som utförs av Tubus Systems. Cirka 40 st. lägenheter spridda över föreningen kommer att beröras. Information till berörda kommer i god tid innan. Man behöver inte förbereda något utan bara ge tillträde till lägenheten. Det sker ingen påverkan av bostaden.

 

·       En lyckad repris återkommer i sommar. Den medlem som önskar delta i den loppis som planeras i sommar vid två tillfällen, 20 juni samt 29 augusti, ordnar med bord och ställer ut vid sin bostad eller i närområdet.

 

·       Det är skapat en ”trivselgrupp” i föreningen.  

Gårdsrådsrepresentanter sökes!

Gårdsråd på varje gård är bra för att öka trivseln i vår förening. Det är inte en så betungande uppgift. Vi träffas med trivselgruppen och genomför en eller två aktiviteter varje år. Pengar till aktiviteter kommer att finnas så snart covidläget tillåter. Finns det intresse ske anmälan till: maritalarsson301@hotmail.com    alt.

brfbjorkskatan@bredband.net.

 

 

 

  

Styrelsen önskar alla medlemmar en GLAD MIDSOMMAR och en riktigt skön sommar!!!