Rustning av gårdarna Snöflingan & Snödroppen

06 augusti 2020

 

Då var det dags att påbörja upprustningen av er gårdsyta. Arbetet påbörjas på gården Snöflingan (Snövägen 176-222) v. 33.  

Arbetet med gården Snödroppen (Snövägen 80-102) startar om ungefär 10-14 dagar beroende på hur arbetet fortlöper på föregående gård.

(Det innebär att hårdgjorda ytor ska beläggas med ny asfalt, dagvattenbrunnar ses över och eventuellt bytas, kantstenar plockas bort, gräsmattor sås om, plattytor till entréer till trapphus läggas om och plattbelagd uteplats rustas upp på gårdens mittområde, om sådan finns. Saknas gemensam uteplats beläggs en yta på mittområdet. Den gemensamma uteplatsen kommer att förses med nya trädgårdsmöbler.

Arbetet beräknas ta cirka 3-4 veckor med väntetider.

Företaget som utför arbetet heter Luleå Markanläggning AB (LMA). Deras arbetstid är vardagar 07.00-16.00.

Under arbetstiden kommer framkomligheten att vara begränsad. Färdtjänst, ambulans och räddningstjänst kommer alltid beredas framkomlighet. Tänk på att det kan bli svårigheter om det görs beställningar av större karaktär som kräver hemleverans till porten under arbetets tid.

För allas säkerhet ber vi er och barn att vistas så lite tid som möjligt på gårdsytan under arbetstid.

Hoppas att överseende finns för de störningar som arbetet kan/kommer att medföra. I slutändan kommer vi att få en riktigt fin gård i belöning.