Avgiftshöjning med 1,5% 2024

Föreningen har en uppdaterad underhållsplan samt god och stabil ekonomi med bra spridning på lånen vilket ger en klar bild av kommande räntekostnader.
De ökade kostnaderna för el, värme, vatten och renhållning och stora räntehöjningarna bidrar till att avgiften höjdes 4,5% 2023 och 1,5% 2024

Under 2009 - 2011 har upprustning av avloppsstam från kök och byte av lägenhetsventilationssystem skett, detta innebar en mindre höjning av avgiften 2013 (ca 60 kr/månad) för en trea. Detta var första avgiftshöjningen på tretton år. Därefter har även gemensamma ventilationssystem bytts ut  med oförändrade avgifter. Omfattande arbete för förbättrad dränering har skett för att undvika störningar vid stor nederbörd. C-husets träfasad har målats. Ytterdörrar till lägenheter har bytts ut. Trapphusen har målats samt försetts med energibesparande belysning som tänds vid behov. Pelare och loftgångar har målats. Nytt passage och bokningssystem har införts vilket innebär att bokningar av gemensamma utrymmen även kan ske via webb och mobil. Under 2019 har laddboxar för elbilar installeras vilket skett med stöd av Klimatklivet.
2021-2023 har badrumsavlopp relinats samt elermenttermostater och fönstertätningslister bytts ut.
I årsredovisningen finns en lista med större investeringar som gjorts.