Årsinformation 2008

02 december 2008

 

Under 2008 har vi slutfört dräneringen av Ränselhusen, kvarstår dock slutjustering, asfaltering och plantering av buskar, detta kommer att ske under maj-09. Vi har även renoverat bastun samt infört nytt bokningssystem för denna. Vi har även genomfört utbyte av alla låscylindrar i hela föreningen.

Siffror och statistik för föregående år (2008) kommer att skickas ut i börja på det nya året (2009). Under 2008 har föreningen genomfört energideklaration , se trappinformationen.

Inga avgiftshöjningar 2009

 

Styrelsen har under hösten arbetat med budgeten för 2009 och den ser bra ut. Budget är i balans och visar även på ett överskott så avgiften för lägenheterna för 2009 blir oförändrade dvs. inga avgiftshöjningar.

Styrelsen har beslutat att kalla alla medlemmar till ett informationsmöte i januari. Frågor som kommer att diskuteras är Kollektiv bostadsrättsförsäkring, Kollektiv el samt fler frågor, på mötet kan ni ställa frågor till styrelsen, om ni har specifika frågor om kostnader och liknande så önskar vi skriftliga frågor i förväg för att vi ska kunna svara på dessa, övriga frågor kan vi givetvis besvara utan skriftlig förberedelse. Frågor till mötet lämnas till vicevärdskontoret märkt ”Info.möte” Om mötet anser att frågorna är intressanta kommer vi att kalla till en extrastämma under mars-09.

Under den senaste tiden har allt fler klagomål inkommit på skötsel/städning av tvättstugorna. Styrelsen har därför beslutat att byta ut dörrarna till tvättstugorna och införa samma bokningssystem som för bastun även för tvättstugorna, detta för att bättre ha koll på skötseln samt återrapportering av missförhållande. Mer information kommer senare.

Styrelsen vill även tacka vår nya Webbredaktör, Rickard Renberg som gjort ett storartat arbete med att förnya och modernisera vår hemsida.