Förlängd testperiod av appen Min Förening

19 september 2020

Vi har fått vår testperiod av appen Min Förening, förlängd året ut. Tack vare detta hoppas vi på att ännu fler av våra boende tar chansen att prova på appen. Vi hoppas nu att så många som möjligt ansluter sig till tjänsten. Appen gör att vi lättare kan distribuera information till er boende samt att ni enklare kan ta del av den - mycket enklare än den traditionella hemsidan. Tipsa gärna om appen till grannar och bekanta i föreningen! Och för er som redan testar appen - ge oss gärna feedback på hur ni upplever att använa appen. 

Som tidigare informerat är tjänsten helt gratis. Appen är gratis att ladda ner från AppStore/Google Play.

Som sökord i appen skriver ni "Brf Eken" (måste vara exakt). Väl inne i appen, är ni anslutna till vår förening och kan ta emot information. Glöm inte att ställa in era smarta telefoner på att ta emot notiser. Detta gör man i funktionen "mer" i verktygsmenyn längst ner.

Och för er som kanske inte har en smart telefon men ändå vill kunna ta del av tjänsten, kan använda webb-versionen istället (fungerar lika bra på en dator som surfplatta). Logga då in på:

www.app.minforeningsapp.se

Och för er som kanske varken har en smart telefon eller tillgång till dator, kommer fortsättningsvis viktig information anslås på anslagstavlorna.

Hemsidan kommer att finnas kvar som ett komplement.

/styrelsen för brf Eken