Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Årets bästa bostadsrättsförening 2013!

24 oktober 2013 Under styrelseledamotkonferensen på Ystad Saltsjöbad den 11-12 oktober, korades "Årets bästa bostadsrättsförening". Priset gick till brf Ljungdala i Hässleholm.

Med följande motivering utnämndes föreningen till vinnare

Den vinnande bostadsrättsföreningen har länge legat i framkant i arbetet med energifrågor och arbetar dessutom aktivt med att skapa trygghet och trivsel för sina medlemmar. Genom frivillig arbetskraft från medlemmar, hålls kostnaderna för fastigheternas underhåll nere och för att stärka gemenskapen medlemmarna emellan anordnar föreningen diverse aktiviteter, året runt. Med sina återkommande tipspromenader, boulespel, bussresor och pysselkvällar – för att endast nämna några aktiviteter - tar denna förening hand om sina medlemmar på ett föredömligt vis.

Vi gratulerar brf Ljungdala till denna fina utnämning!