Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

BoGille - en heldag i förändringens tecken

24 november 2013 Över hundra femteklassare trängdes mellan experiment, brandsläckning och frågestund med Nassim Al Fakir på förmiddagen den 21 november. På eftermiddagen höll professionella föreläsare och utställare publiken trollbunden. Och varför nu detta?

Under en unik dag med gratis föreläsningar, utställare och debattörer öppnade vi på HSB Skåne en kreativ plattform att mötas och utvecklas på. En plattform där vi och en kommande boendegeneration kan lyssna på varandra och genom förståelse öppna för en bättre bostadsmarknad. Allt för att kunna skapa bostäder efter ungas villkor. Vi ville inte längre gissa oss fram till vad som efterfrågas på bostadsmarknaden. Så vi bytte bana.

 EN HÖJDARE FÖR IDÉRIKA FEMTEKLASSARE!

Under ett tvåtimmarspass torsdagen den 21 november besökte över hundra femteklassare HSB Skånes Visningsstudio och BoGillet. Inför besöket hade samtliga elever skapat en modell eller teckning över sitt framtida drömboende. Fantastiska kreationer som vi kommer att ställa ut i Bobutikens skyltfönster (Knut den Stores torg 1C i Lund) efter årsskiftet.

På eftermiddagen stod utställare och föreläsare för en förstklassig underhållning och information till besökarna. Våra inspirerande gäster denna eftermiddag bestod av: Färs & Frosta Sparbank, Kairos Future, Hyresgästföreningen, WeEffect, Camino, Stefan Nilsson aka. Trendstefan, Stamford, mStore och Subway.

En dag i förändringens tecken med tonvis av inspiration och glädje. I och med denna dagen bytte vi bana för att skapa en bättre framtida bostadsmarknad för de unga.