Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Många jubilerande bostadsrättsföreningar i Hässleholm

23 december 2013 Under året som gått har en rad bostadsrättsföreningar jubilerat. I marknadsområde Hässleholm har inte mindre än åtta föreningar firat jämnt. Två föreningar som gjorde gemensam sak av firandet var HSB brf Gethornet och HSB brf Lövkullen, som är två grannföreningar i Hässleholm.

HSB brf Gethornet firade i år 60 år medan HSB brf Lövkullen är tio år yngre och firade 50 årsjubileum. Under en solig augustidag ställde de till med stor grillfest för alla medlemmarna. Totalt kom det 120 personer från de båda föreningarna. Under denna solvarma augustikväll bjöds deltagarna på tipspromenad, lotteri, grillbuffé och musik från Bengt-Göran Möllerstedt på orgel, gitarr och sång. Kvällen avslutades med dans.

Detta är ett exempel på hur ett jubileum kan gå till och hur föreningar kan gå ihop och skapa något gemensamt.

Med detta passar HSB Skåne på att gratulera alla föreningar som har firat jämnt 2013!

Jubilerande föreningar i Hässleholm 2013

HSB brf Göingen - 70 år
HSB brf Tackan - 60 år
HSB brf Gethornet - 60 år
HSB brf Triangeln - 60 år
HSB brf Lövkullen - 50 år
HSB brf Tulpanen - 40 år
HSB brf Stattena - 30 år
HSB brf Stockeby - 20 år