Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Uppdragsbeskrivning offentlig för BoGillets Idètävling

28 augusti 2013 Nu är tävlingsregler och uppdragsbeskrivningen för BoGillets Idétävling publicerade! Hjälp oss forma framtidslösningarna i vårt kommande projekt Arenaparken i Lund. Anmäl dig redan idag och tävla om ett presentkort till ett värde av 10 000 kronor hos mStore i Lund.

HSB SKÅNES IDÉTÄVLING

Den 21 november bjuder HSB Skåne in till stort BoGille i Lund. Mellan klockan 14.00 och 19.00 nätverkar, debatterar och samverkar vi kring ungas framtida bostadsmarknad på Gnejsvägen 15 i Lund. Det är en chans att påverka din och andra ungas framtida bostadsmarknad tillsammans med oss och samtidigt ta del av intressanta föreläsningar, debatter och utställare.

BAKGRUND

För att ge unga en chans att påverka sitt framtida boende på ett helt annat plan arrangeras, i samband med BoGillet, en idétävling. HSB Skåne har köp mark i Arenaparken på Nordanväg - Stattenavägen i Lund. Totalt kommer det byggas 420 lägenheter på området och bostadsrätterna är redan ritade. Där emot har HSB Skåne tankar på att även bygga hyreslägenheter.

SYFTE

Tävlingens syfte är att fokusera på att ta fram smarta lösningar till hyreslägenheter på Arenaparken. Lösningar som kan vara aktuella i framtidens flerfamiljshus (hyresrätter 1:or – 5:or). Att lyfta fram och peka på nya spännande funktioner i framtidens flerfamiljshus/hyresrätter.


För frågor angående idétävlingen vänligen kontakta:

Cornelia Håkansson, 0730788552
Caroline Sellström, 0730788497