Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Extrastämma för HSB Skåne

13 oktober 2014 HSB Skånes extrastämma hölls i år i anslutning till avslutad ledamotkonferens på Ystad Saltsjöbad. De 55 röstberättigade som närvarade beslutade enhälligt för att stadgeändringen skulle få genomslag.

Stämman inleddes av Sven Gudmundsson, ordförande HSB Skåne. Lena Henriksson, marknadsområdeschef i Ystad, utsågs till stämmoordförande och Carl Henrik Stenmarker, jurist på HSB Skåne, som protokollförare. Den antecknades att 55 av föreningens fullmäktige var närvarande.

Stämman beslöt genom acklamation att utse Bertil Nilsson (brf Stormen) och Sune Pettersson (brf Liljekonvaljen) till justeringsmän.

Krister Nilsson redogjorde härefter för styrelsens förslag att på stämman den 8 maj 2014 fatta det första beslutet om ändring av stadgar(se bif fil nedan).

Det antecknas att stämman den 8 maj 2014 fattat det första beslutet om ändring av stadgar och det krävs minst två tredjedels majoritet vid dagens stämma för att stadgeändringen efter registrering hos Bolagsverket ska få genomslag.

Stämman beslöt enhälligt genom acklamation i enlighet med förslaget och stämman förklarades avslutad.

Protokollet från extra stämman publiceras här på hemsidan så snart det är färdigställt och undertecknat.