Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Inbjudan: HSB Skånes stora Styrelsekonferens

18 juni 2014 I dagarna når inbjudan till HSB Skånes årliga Styrelsekonferens i oktober ut till HSB-bostadsrättsföreningarna. Ladda ner inbjudan och läs mer om konferensen här.

Andra helgen i oktober är de åter dags för HSB Skånes stora styrelsekonferens på Ystad Saltsjöbad. För fjärde året i rad arrangerar vi denna konferens, exklusiv för er i våra HSB-bostadsrättsföreningar. Här kan du som representant för din förening träffa andra med samma uppdrag som dig och få många givande timmar tillsammans. Vi har skräddarsytt programmet efter aktuella ämnen och sett till att detta möter era behov. Utöver detta ska vi även få tid till trevliga måltider tillsammans, dans på fredagskvällen och en hemlig föreläsning på lördag förmiddag. Personal från HSB Skåne finns på plats och gör er sällskap genom denna konferens och vi hälsar er hjärtligt välkomna till Ystad Saltsjöbad!

För frågor och anmälan vänligen kontakta Victoria Palm, Kommunikatör, HSB Skåne 046 - 210 84 45 victoria.palm@skane.hsb.se.