Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Uppsala ♥ Parksnäckan - hela sommaren!

29 maj 2015 Förutom en exklusiv kväll för endast HSB-medlemmar kommer du som medlem att få chansen se ytterligare 15 (!) konserter i Parksnäckan under sommaren.

Den 23/6 går startskottet för HSB-sommaren i Parksnäckan. Till minne av rockikonen – the King – som i år skulle ha fyllt 80 år kör vi en exklusiv helkväll endast för HSB-medlemmar. Kent Wennman och hans Rockabilly-kvartett intar scenen tillsammans med Sveriges be-bopa-luba-kung, Peter Jezewski från Boppers.

DESSUTOM har DU som HSB-medlem möjligheten att se ALLA konserter i Parksnäckan. 100 biljetter förfogar vi HSBare över (exklusive Elviskvällen den 23:e) så det är först till kvarn som gäller! Sarah Dawn Finer, Timo Räisänen, Sophie Zelmani; det är bara några av artisterna som gästar Parksnäckan. Vill du se hela sommarens line up: gå till kalendariet!

En svängig och energisk sommar utlovas.

Varmt välkomna!

Boka biljetter till Elviskvällen den 23/6!

Boka biljetter till övriga evenemang! OBS! Bokningen för respektive event öppnar 2 veckor innan.

Hitta till Parksnäckan!

Läs mer på parksnackan.se