Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Karin Laserow värderar när HSB Skåne bjuder in till mässa

20 april 2015 HSB Skåne fyller 80 år i år och detta firas med att arrangera en mässa i boendets tecken. Det är en bostadsmässa som sammanfattar varje årtionde från 1930 och fram till idag samtidigt som den blickar framåt.

Mässan, som hålls fredagen 24 april på Sparbanken Skåne Arena i Lund, är helt kostnadsfri och öppen för alla besökare.
– Vi vill med denna mässa öppna upp för dialog med en bredare målgrupp, säger Caroline Sellström, chef för marknad och nyproduktion på HSB Skåne.

Förutom ett antal utställare kommer mässan även att innehålla en stor portion matnyttiga föredrag inom ämnen som berör allt från juridik till energibesparing. Besökarna kommer även att kunna göra en tidsresa i de nio årtalsmontrarna som står i HSB Skånes egen regi.
– Här kommer vi att ha boende i någon form i fokus och besökarna ska kunna förflytta sig mellan de olika årtiondena från 1930 och fram till idag. Innehållet kommer att variera mellan montrarna, men den gemensamma nämnaren är de tidstypiska föremålen i varje monter, berättar Caroline Sellström.

Utöver den ordinarie mässrepertoaren kommer antikexperten och TV-personligheten Karin Laserow, känd från TV-programmet Bytt är Bytt, att hålla föredrag om konsten att blanda gammalt och nytt i hemmet. Karin Laserow kommer dessutom att under två timmar finnas tillgänglig för att värdera föremål som besökarna har med sig.
– Detta är en unik möjlighet för människor som känner att de har något hemma som de alltid undrat över värdet på. Värderingen, precis som inträdet till mässan, är helt och hållet kostnadsfritt, så vi hoppas att många uppmärksammar och tar tillvara på denna möjlighet, säger Caroline Sellström.

Läs mer om mässan

Vid frågor, kontakta HSB Skånes chef för Marknad och Nyproduktion, Caroline Sellström. 046-210 84 97.