Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Skåne på MFF - Paris SG

26 november 2015 Onsdagen 25 november är en kväll många kommer att minnas som kungens återkomst till Malmö. Vi på HSB Skåne kommer att minnas den som kvällen då vi för tredje gången hade nöjet att, tillsammans med Barn- och Ungdomssjukhuset i Lund, bjuda två fantastiska och fotbollsintresserade killar på en Champions League-match. Den här kvällen fick de dessutom se Zlatan spela i sin hemstad Malmö.

Christer och Anna-Lena från HSB Skåne såg den tredje hemmamatchen i Champions League tillsammans med Jacob och Filip. MFF fick se sig besegrade denna kväll av Paris SG med hela 5–0. Trots det skanderade Malmö-supportrarnas allsång över de fyllda läktarna.

Vi är glada att vi har kunnat erbjuda möjligheten för sex unga killar att se Champions League-matcher i Skåne. Det ligger helt i linje med vårt samhällsengagemang och är en av flera aktiviteter vi tagit oss för under året.

Följ oss gärna på Facebook för att hålla kolla på våra olika aktiviteter. Just nu håller vi exempelvis på att samla in julklappar till olika organisationer.