Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Hjälp till barn på flykt

04 september 2015 Runt om i världen tvingas människor fly från sina hem. Att fly och ge sig ut på livsfarliga resor i hopp om att möta en framtid och ett tryggare boende är kanske det enda alternativet trots att det innebär att färdas genom länder i lastbilar utan tillräckligt med syre, att ge sig ut över medelhavet på båtar som absolut inte borde sjösättas eller att vandra hundratals mil till fots. Många familjer splittras och barn tvingas fly ensamma och rädda. Detta händer alldeles för många varje dag, varje timme och varje minut.

Vi måste alla reagera och agera på det som händer i vår omvärld. För att hjälpa barn på flykt skänker vi på HSB Skåne pengar till Rädda Barnen. Rädda Barnen har just nu akuta insatser i bland annat Grekland, Italien, Syrien och Serbien och de finns med hela vägen från krigszonerna, längs flyktvägarna och i Sverige.