Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Premiär för Bosocial rådgivning!

07 april 2015 Idag, tisdagen den 7 april, lanseras en kostnadsfri bosocial rådgivning för alla HSB Göteborgs medlemmar och styrelser. Det är utbildade socionomer som svarar på frågor kring allt som rör grannsämja och det bosociala. 

- Det kan vara frågor som rör ett barn på gården som verkar fara illa, en granne som stör, eller att någon i huset inte verkar må så bra. Då finns vi på telefon och kan ge rätt information om vart man kan vända sig, säger Annika Blidberg, som arbetar som socionom på Nabo, HSB Göteborg och som också tagit fram den nya rådgivningen.

Syftet är att göra det lättare för människor att få till en bra kommunikation och förhindra irritation, utanförskap och isolering. Från och med idag, tisdag den 7 april, kan alla styrelser och övriga medlemmar i HSB Göteborg ringa in med sina bosociala frågor. 

Här kan du läsa mer om HSB Göteborgs bosociala rådgivning och hur du kommer i kontakt med Nabo.