Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Säljstart för HSB brf Medaljen i Lund

06 november 2015 Imorgon, 7 november säljstartar HSB Skåne ytterligare ett projekt, brf Medaljen, i Arenaparken, Lund. Brf Medaljen kommer att bestå av två huskroppar på fyra våningar vardera, som tillsammans utgör 56 lägenheter.

De två huskropparna kommer att vara placerade mitt i grönskan, granne med slutspelsparken i skydd av de högre husen som ger kvarteret en karaktär av stadsmur utåt. Storleken på lägenheterna kommer att variera från 1–3 rum och kök på 40–123 kvadratmeter. De flesta 3:orna har en så pass flexibel planlösning att de kan byggas om till lägenheter med 4 alternativt 5 rum och kök. Precis som i grannfastigheterna, som utgör det pågående projektet brf Pokalen, kommer brf Medaljen att ha gemensamma utrymmen så som övernattningslägenhet, gemensamhetslokal, garage och cykelförråd. Dessutom finns en bilpoolsbil att boka för den som så önskar.

Projektet byggs i enlighet med Miljöbyggnadsklass Silver som borgar för låg energiförbrukning, godkända byggmaterial och bra boendemiljö.

– Vi märker redan att intresset för brf Medaljen är stort och sedan annonsen gick i Lokaltidningen och Hallå, i Lund, så har telefonerna gått varma, vilket är otroligt kul, säger Caroline Sellström, Affärsområdeschef marknad och nyproduktion HSB Skåne.

Samtliga priser kommer att släppas under visningshelgen med start lördagen 7 november klockan 11.00 i Bobutiken på Knut den Stores Torg 1C i Lund.

Byggfakta

Arkitekt: Carsten Andersson Arkitekter AB
Storlek: 40 – 123 kvm
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Pris från: 1 295 000 kronor
Avgift från: 2 262 kronor

Kontaktuppgifter

Caroline Sellström, Affärsområdeschef marknad och nyproduktion HSB Skåne 0730- 78 84 97