Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Gå för Barncancerforsnkning – deltag i Walk of Hope

16 juni 2015 Barnen är vår framtid och därför har vi på HSB Skåne valt att delta i Walk of Hope. 

Tillsammans vill vi vara med och göra skillnad i kampen mot barncancer och därför skänker vi på HSB Skåne 15 000 kronor till Barncancerfonden i samband med Barncancergalan i höst.

Genom att dessutom arrangera Walk of Hope vill vi ytterligare hjälpa till att samla in pengar till Barncancerfondens viktiga arbete. Vi utmanar därför våra medlemmar, föreningar, samarbetspartners och anställda att matcha vårt bidrag genom att deltaga i denna välgörande promenad.  

Vi har arrangerat starter på de fem orter i Skåne där våra marknadsområdeskontor finns, Eslöv, Hässleholm, Kristianstad, Lund och Ystad. Välkommen till den ort som fungerar bäst för dig måndagen den 14 september klockan 17.00 och var med i kampen mot barncancer du också! 

Läs mer och anmäl dig i vårt kalendarium eller på Barncancerfondens hemsida