Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Mälardalens nya samarbetspartner

26 april 2016 HSB Mälardalen har numera avtal med Balco vilket ger våra föreningar många medlemsfördelar. Alla HSBs föreningar får kostnadsfritt 10 års garanti, två kostnadsfria fotomontage på sin fastighet, får hjälp med kostnadskalkyl och fri tältvisning vilket innebär att de visar en färdig balkonglösning på plats, inför föreningens extrastämma. Vi samarbetar med Balco när det gäller balkonglösningar eftersom de har lång erfarenhet vilket garanterar trygghet och ett bekymmersfritt balkongägande för våra medlemmar.

Trygga balkonglösningar
Balco är ett balkongföretag som grundades redan 1987. Sedan dess har Balco levererat tusentals trygga balkonglösningar till nöjda kunder runt om i Europa. Deras produkter rör balkonger, trappor, fasadrenovering och klimatväggar. Balcos produktionsprocess är certifierad enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 3834-2 och det betyder att de har en hög kvalitetsnivå genom hela produktionen samt att de tar stor hänsyn till miljön.

Maximal effektivitet
Det finns saker som skiljer Balco från andra balkongföretag. Inglasade balkongsystem från Balco har en livslängd på 50 år samtidigt ger långa avskrivningstider och en mycket låg bruksvärdeskostnad. Balco erbjuder också smarta tekniska lösningar till inglasade balkonger. Det gör att balkongen har maximal flexibilitet, behagligt luftflöde året runt och hjälper till att hålla fasaden ren. Dessutom är Balco Bimkompatibla, med det menas att de har utvecklat en 3D katalog med sina produkter som lätt kan anpassas och användas som ritningsunderlag.

Totalentreprenad
Balco är totalleverantör till de produkter som rör balkong, trappor och tillbehör och har både nyproduktion och prefab. De arbetar med totalentreprenad för sina projekt. Det innebär att de är en trygg och stabil partner genom hela byggprocessen, från de första trevande frågorna fram till utförd garantibesiktning.