Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Dalkarlarna - HSBs nya samarbetspartner

04 juli 2016 HSB Mälardalen har knutit till sig ett företag från Dalarna som är specialiserade på fönsterbyten. Företaget heter Dalkarlarna och är en av Sveriges största fönsterbytare. De är specialiserade på fönstermontage för bostadsrätter och flerbostadshus och har lång erfarenhet och kunskap av fönsterbyte sedan företaget startade 2001. Sedan starten har nästan 45 000 fönster monterats åt 94 bostadsrättsföreningar runt om i mellansverige.

Professionellt arbete
Dalkarlarna har fokuserat på kundernas behov och har egna resurser och upparbetade informationsrutiner som gör att de kan möta kundernas förväntningar. Dalkarlarnas professionella monteringsteam utför arbetet med snabbhet och precision, och kan ge kunderna löpande information om deras beställning. De erbjuder också komplett service, från platsbesök där kunderna får välja mellan olika alternativa lösningar som de kan erbjuda, till slutmontering av de nya fönstren/dörrarna.

Kvalitetsprodukter
Dalkarlarna ser till att ha högkvalitativa produkter. Deras fönster är aluminiumklädda och försedda med extra energieffektiva glas som behöver ett minimalt underhåll. Det ger både lång livslängd på fönstren samt god komfort och lägre energikostnader. Dalkarlarna är kända för att hålla utlovade leveranstider, har god planering och erbjuder prisvärda kvalitetsprodukter.

Är din förening på gång med att planera ett fönsterbyte? Kontakta gärna oss på HSB så kan vi hjälpa er med upphandling, projektledning eller vad ni vill ha hjälp med.

För mer information kontakta gärna HSB Mälardalen:

Alexandra Björklund                                                                       
Projektledare ombyggnation                                                                                    
Tfn: 0730-70 24 10 eller e-post: alexandra.bjorklund@hsb.se