Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Göteborg etablerar sig med hyresfastigheter i Alingsås

03 november 2016 HSB Göteborg förstärker utbudet av hyresrätter genom att förvärva ett fastighetsbestånd i Alingsås. Totalt rör det sig om fem välskötta fastigheter som inrymmer 138 lägenheter och 3 lokaler. Säljare är Sigillet Fastighets AB.

- Alingsås är populärt bland HSBs medlemmar och vi får många förfrågningar om hyresrätter här. Vi har länge letat efter hyresfastigheter på orten och det känns därför bra att vi nu förvärvar våra första hyresfastigheter. Roligt att äntligen kunna erbjuda bosparande HSB medlemmar attraktiva lägenheter i Alingsås, säger Kristian Isberg, chef Hyresfastigheter på HSB Göteborg.

Affären är en off market-transaktion och har enbart föregåtts av diskussion mellan de två parterna.

- Vi har stort förtroende för HSB som ägare och förvaltare av våra fastigheter i Alingsås. Vi är helt övertygade att våra hyresgäster kommer, även framöver, vara trygga och nöjda med den nya ägaren till fastigheterna, säger Henrik Nilsson, VD på Sigillet Fastighets AB.

Läs hela pressmeddelandet

Vill du veta mer, kontakta
Kristian Isberg, chef Hyresfastigheter HSB Göteborg
Tele: 010-422 22 19
E-post: kristian.isberg@hsb.se