Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Göteborg förvärvar fastigheter i centrala Stenungsund

12 april 2016 HSB Göteborg förvärvar ytterligare hyresfastigheter, belägna på Strandvägen 40-42 i centrala Stenungsund. Fastigheterna har en uthyrbar area om cirka 1 100 kvadratmeter och inrymmer tio lägenheter.

- Vi är mycket glada för HSB Göteborgs medlemmar som nu får tillgång till ytterligare hyresrätter. Dessa bostäder är ett fint komplement till övriga lägenheter som HSB Göteborg sedan tidigare äger på Strandvägen. Läget är bland det bästa på orten och de nya lägenheterna har de bästa förutsättningar att uppskattas av HSBs bosparare, säger Kristian Isberg, Chef hyresfastigheter på HSB Göteborg.

Säljaren till de två fastigheterna är en privatperson och Newsec Investment Göteborg har varit säljarens rådgivare. HSB Göteborg tillträdde fastigheterna den 1 april.

HSB Göteborg har efter förvärvet 1 586 hyreslägenheter att erbjuda HSBs bosparare och medlemmar i första hand. Här har bosparare mellan 18-29 år dessutom förtur till lediga ettor och tvåor. Bostäder söks på hsb.se under "sök boende", och fliken "hyr bostad".

Har du pressfrågor, vänligen kontakta
Kristian Isberg, Chef hyresfastigheter på HSB Göteborg
Telefon: 010- 442 22 19
E-post: kristian.isberg@hsb.se

Först i Sverige! HSB Göteborg är verifierat i hållbart samhällsansvar.
HSB Göteborg är ett kooperativt bostadsföretag och verkar från Lysekil i norr till Kungsbacka i söder. Vi erbjuder nyproducerade bostadsrätter i attraktiva områden, hyreslägenheter, ett fördelaktigt bosparande och ett heltäckande förvaltningsutbud för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Idag är det 64 000 medlemmar som alla äger HSB Göteborg tillsammans. I samverkan skapas Det Goda Boendet – goda bostäder, välskötta hus, trygg boendeekonomi och en god boende gemenskap. Och eftersom det är medlemmarna som äger HSB är det också de som demokratiskt beslutar om verksamheten. Detta skiljer HSB från övriga och ger också medlemmar möjlighet att utveckla sitt boende till något unikt och givande.