Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Idag är det dags!

27 maj 2016 Nu har blivit dags för de första familjerna att hämta sina nycklar till HSB Skånes nya hyresrättsradhus i Hammarslund, Kristianstad. Redan idag rullar det första flyttlasset in.

Idag, fredag 27 maj kl. 9.00, startar utlämningen av nycklarna till de nya hyresgästerna i Hammarslund, Kristianstad. Totalt 25 familjer, vilka utgör etapp 1, flyttar in i sina nya hem till helgen. De resterande 40 radhusen har planerad inflyttning 1 oktober 2016 samt 1 mars 2017.

I det framväxande området Hammarslund i Kristianstad uppför HSB Skåne 65 nya hyresrättsradhus. Husen är enplanshus med 2–4 rum och kök fördelade på cirka 65–84 kvadratmeter. Till varje radhus ingår även en liten täppa. De nya radhusen i Hammarslund är ett koncept som HSB Skåne har tagit fram för att kunna utveckla även övriga orter inom verksamhetsområdet med bra bostäder som ska vara tillgängliga för alla.