Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Lyckad stomvisning för brf Pokalen

23 oktober 2016 Trots täta regnskurar var det med stor förväntan som de blivande boende i brf Pokalen, Arenaparken, Lund, kom på stomvisning.

Lördagen den 22 oktober bjöd HSB Skåne in till stomvisning av brf Pokalen. Intresset var stort och förväntningarna höga när lägenheterna på byggarbetsplatsen öppnades upp. På visningen kom representanter från 28 av 32 sålda lägenheter, men även personer som fortfarande är i beslutsprocessen var inbjudna. Med på visningen fanns personal från HSB Skåne, HSB Projektpartner och Peab.

– Det blir lite mer verkligt nu när man får komma in och titta i sin egna lägenhet, sade en av de blivande boende och fortsatte; det känns jättekul att få vara med om en stomvisning och få se lägenheten redan under byggprocessen.

Förutom att få komma in i sin egna lägenhet gav stomvisningen också en möjlighet att träffa och småprata med sina blivande grannar.

Visning var lyckad med nöjda och glada besökare som nu får fortsätta planeringen av sina blivande drömhem fram tills det är dags för inflyttning i juni 2017.

Läs mer om projektet och boka en visning.