Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen på prova-på-bandy med HSB Stockholm och Hammarby Bandy

01 december 2016 Är du medlem i HSB Stockholm? Den 10 december bjuder HSB Stockholm och Hammarby Bandy in alla barn för att prova på bandy på Spånga IP. Ni kommer att få träffa spelare ur Hammarby Bandys A-lag och ledare från klubben kommer finnas på plats för att visa och lära ut sina bästa knep på isen.

Alla medlemmar i HSB Stockholm som väljer att fortsätta på Hammarbys skridsko- och/eller bandyskola får 50% rabatt på deltagaravgiften. Skridsko- och bandyskolan vänder sig till tjejer och killar i åldern 5-9 år. Mer information om skridsko- och bandyskola hittar du här.

Välkomna till en fartfylld stund i friska luften!

Datum: 10 december, klockan 11.00-13.00

Plats: Spånga IP, Solhems hagväg 2, 163 56 Spånga

Utrustning: Viss utrustning (skridskor, hjälm och klubba) för barn i åldern 5-9 år kommer att finnas på plats men ta gärna med dig egen utrustning om du har. Alla barn oavsett ålder är välkomna!