Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Miljösatsningen fortsätter

07 april 2017 Ny elbil trafikerar Lunds gator.

Den första elbilen inom HSB Skånes verksamhet har nu rullat ut på Lunds gator. Bilen kommer att serva avdelningen Egna fastigheter och vara behjälplig då husvärdarna förflyttar sig mellan de olika bostadsområdena i Lund och Södra Sandby. 

– Elbilen är först ut, men redan nästa vecka kommer även två hybridbilar att hämtas ut. Att vi gör denna satsning känns jättebra och är ett naturligt steg i vår miljösatsning samtidigt som det är helt i rätt riktning för en hållbar framtid, säger Christer Nilsson, fastighetschef på HSB Skåne.

Som en del av miljöarbetet inom HSB Skåne kommer företagsbilarna successivt att bytas ut mot el- alternativt hybridbilar allt eftersom leasingavtalen löper ut.