Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Över 1000 personer på visning av hyresrätterna i Åhusparken

28 juni 2017 Under tisdagskvällen var det öppen visning av de nya hyresrätterna i Åhusparken. Kön ringlade sig lång av nyfikna besökare.

Såväl intressenter som nyfikna Åhusbor hade tagit sig till byggarbetsplatsen i Åhusparken för den öppna visningen. På sina ställen låg byggdammet fortfarande kvar och vitvarorna i lägenheterna hade ännu inte kommit på plats. 
– Även om det fortfarande är en byggarbetsplats här så får man en bra känsla för hur det kommer att bli när allt är klart, sade en av spekulanterna som var på visningen.

Kön till visningen ringlade sig långt ut på gatan och i dörren in till huset där visningen ägde rum fick besökarna slussas in efterhand som andra gick ut. Strax över 1000 personer hann ta sig en titt under de två timmar som byggarbetsplatsen öppnades upp.

Vad som verkade falla besökarna väl i smaken var de inglasade balkongerna och de stora ljusinsläppen i lägenheten. Flera husägare konstaterade också glatt att förråden var tillräckligt stora för att kunna rymma en hel del av de saker som samlats under åren.