Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nytt samarbete för förbättrad analys av energistatistik

19 juni 2018 HSB Stockholm inleder nu ett samarbete med Metry för automatiserad datainhämtning av fastigheters energiförbrukning. Samarbetet ska leda till bättre beslutsunderlag och analyser för energieffektiviserande åtgärder bland bostadsrättsföreningar.

Metry ska hjälpa oss att automatisera och digitalisera datainsamlingen av våra kunders energiförbrukning. På sikt kommer det hjälpa oss att göra analyser och utveckla vårt förvaltningserbjudande.

– Det här är en spännande lösning som innebär att vi kommer att kunna hjälpa bostadsrättsföreningar på ett helt nytt sätt. Övergripande handlar det om att sänka både energiförbrukning och kostnader, säger Jesper Hedefalk, områdeschef på HSB Stockholm.

Ta del av pressmeddelandet här.