Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSBs arbete för jämställdhet uppmärksammas på nationellt evenemang

28 februari 2019 Den 8 mars deltar HSB på Jämställdhetsdagen - ett riksomspännande arrangemang som parallellt går av stapeln på flera orter och leds av Arbetsförmedlingen. På Jämställdhetsdagen kommer vi att prata om HSBs kvinnliga lärlingsprogram för fastighetsskötare, Fastighetsservice4women, med målet att sprida inspiration till andra företag och organisationer.

Tillsammans med ca 130 andra företag och organisationer deltar HSB på Arbetsfömedlingens arrangemang 'Jämställdhetsdagen' den 8 mars. 

I Stockholm hålls evenemanget på Waterfront Congress Centre mellan kl 8-12. Paneldebatter kommer att varvas med föreläsningar och utställningar. 

HSB presenterar, ihop med rekryteringsföretaget TNG, sina kompetenssatsningar kl 11-12. 

Livesänd paneldebatt kl 9:00-10:00 på temat "Hur ska vi få fler nyanlända kvinnor på den svenska arbetsmarknaden?" Deltar gör represenetanter från Svenskt Näringsliv, Länsstyrelsen och Arbetsförmedlingen. Följ debatten här

Mer information om Jämställdhetsdagen på Arbetsförmedlingens Linkedin här.