Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Frågor om boende? Läs mer på Bokunskap

08 augusti 2014 Vad ska jag vara uppmärksam på i årsredovisningen för bostadsrättsföreningen där jag vill köpa en lägenhet? Var hittar jag information om HSBs hyresrätter? Och vad ingår egentligen i en flyttstädning? Alla dessa frågor och många fler får du svar på under Bokunskap på hsb.se.

Att hitta en ny bostad, flytta, inreda och hålla koll på ekonomi och juridik – bostaden är navet som vi bygger upp en stor del av vår tillvaro runt. För de flesta av oss är det också den allra största investeringen vi gör i livet och något som kräver många beslut och mycket kunskap. Under Bokunskap på hsb.se har vi därför samlat bra information och intressanta artiklar som rör de flesta av boendets aspekter.

Fri juridisk rådgivning runt boende
Med över 90 års erfarenhet av byggande, förvaltning och medlemsfrågor har HSB en stor kunskapsbank att ösa ur. Under Bokunskap finns artiklar om bosparande, att skaffa ny bostad, arkitektur genom decennierna, miljö- och energifrågor, juridik, ekonomi, bostadspolitik, inredningsinspiration, utemiljö och läsvärda krönikor på tema boende. Här hittar du också kontaktuppgifter till din lokala HSB-förening och till HSB Medlemsrådgivning där du som är HSB-medlem har tillgång till fri juridisk rådgivning i frågor som rör boendet i en bostadsrättsförening.

90 års erfarenhet av boende
Med snart 90-årig erfarenhet inom boendet vågar vi säga att vi kan det mesta inom området. Under Bokunskap samlar vi kunskapsartiklar och svar från våra experter på ett axplock av de frågor som kommer från våra medlemmar. Sidan kommer att uppdateras löpande, så det lönar sig att gå in då och då för att hitta nytt material. Du hittar fliken Bokunskap högst upp på denna sida i den ljusblå listen, annars kan du klicka här.