Information till medlemmar, dec 2019

18 december 2019 Information till boende i Brf Takpannan, december 2019 

Vi i styrelsenVi i styrelsen vill så här till jul passa på att berätta lite om vad som hänt och vad som är på gång i vår förening.

Föreningens postfack är flyttat till Skogslyckegatan 36, lägenhets-taggarna är omprogrammerade så ni kommer in där. Kom gärna med förslag och idéer på något vi eller du själv vill göra för föreningen. 

Alla solcellspaneler är installerade under hösten och är nu i drift. Vi producerar el och vid soliga dagar säljer vi överskottet vidare. Mer information kommer när produktionen varit igång ca 6 månader.

De fyra nybyggda lägenheterna på Skogslyckegatan 38-40 är nu sålda. Förtjänsten av lägenhetsförsäljningen blev ca 1 miljon.Föreningen får av dessa lägenheter in månadsavgifter på totalt ca 100 000 kr/år

Vi har tyvärr haft några förrådsinbrott så tänk på att stänga dörrar och var uppmärksam.

Det är bra om alla som bor i Takpannan hjälps åt att felanmäla saker i allmänna utrymmen. Det är viktigt för att ex minska inbrottsrisk och skador.

Felanmälan ex inomhusvärme(Vid anmälan om för låg temperatur i bostaden, ange temperaturen. Du mäter den mitt i rummet och ca en meter från golvet). Anmäl också ytterdörrar eller källardörrar som inte stänger, trasiga maskiner i tvättstugan eller andra icke akuta fel görs till HSB felanmälan på deras hemsida: https://www.hsb.se/ostergotland/felanmalan/ eller ring kundtjänst 013-24 02 00

I vår kommer en elektronisk bokningstavla sättas upp i entrén mellan Skogslyckeg. 40-42

All bokning av KUL-huset (gemensamhetslokalen), övernattningslägenhet och bastu kommer att göras från den tavlan. Mer information kommer när den är uppsatt och vi ska börja använda den.

Avgiften för gymmet förlängs automatiskt vid årsskiftet enligt det avtal man skrivit på och vill du inte ha förlängt hör av er innan årsskiftet. Debitering sker på april-avin.

I vår/sommar kommer grönområdet framför Skogslyckegatan 26-30 fräschas upp och göras om. Vi vill skapa en trevligare mer välkomnande yta för oss som bor i föreningen.Tack för fina förslag ni medlemmar lämnat in.

Nytt avtal kommer att tecknas för inre och yttre skötsel, nytt avtal kommer gälla från 1:e maj 2020.

Till sist vill vi önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År

Styrelsen i Brf Takpannan


Till nyhetslistan