Välkommen till gemensamhetslokalen

09 februari 2020 Vi som är medlemmar i Brf Teatern kan låna lokalen till privata sammankomster eller övernattning i upp till 3 nätter. En tagg kvitteras ut för att få tillgång till lokalen.

Den medlem som lånar lokalen är ansvarig för:

  • gästerna vid övernattning
  • att det vid en privat sammankomst finns minst en närvarande vuxen person som ansvarar för att ordningsregler följs och kan avbryta om det inte fungerar.

Utrustning

Bord, 10 stolar, bäddsoffa med 2 bäddar, glas, porslin och bestick för 12 personer, kaffebryggare, spis, ugn och mikro samt toalett med dusch.

Max antal personer

20 stycken. Den som lånar lokalen skall informera sig om utrymningsvägar och svara för att ej mer än tillåtet antal personer vistas i lokalen. Den som lånar lokalen är också ansvarig för att vägen till utgångarna är fria och att gästerna får information om var utgångarna är.

Pris

Medlemmar i Brf Teatern får låna lokalen gratis till privata sammankomster eller övernattning.

Tider

Vid privata sammankomster får lokalen nyttjas till senast kl. 24:00.

Ordningsregler i lokalen

Den medlem som bokat lokalen ska se till att boende inte störs. Tänk på att det finns lägenheter precis ovanför! Rökning är inte tillåten. Brf Teatern ansvarar inte för hyresgästens tillhörigheter som förvaras i lokalen.

Skador

Vid eventuell skada i lokalen eller på inventarier förbinder sig den som lånar lokalen att ansvara för reparationskostnader.

Städning

Städning av lokalen ska göras omedelbart efter utlåningstidens slut. Städutrustning finns i städskåpet. Ta med alla sopor.

Bokning

Sker via någon i styrelsen. Kontakta i första hand Peter Palmgren eller Karl Skagerström via sms (Peter 070-526 13 18, Karl 073-313 31 93) eller skicka ett mail till brf-teatern@outlook.com.

Ha det så trevligt!

Styrelsen för Brf Teatern


Till nyhetslistan