Information juli 2020

06 augusti 2020 Information från styrelsen om vårt hus och vad som händer.

Styrelsen

Vid stämman valdes styrelsen för ett år till, vilket innebär att vi är samma personer som fortsätter vårt arbete. Namnen på vilka vi är finns uppsatta på anslagstavlorna i entréerna.

Sommaraktivitet

Den 23 augusti kommer vi att ha en sommaraktivitet som blir något utöver det vanliga i år! Håll utkik för mer information som kommer senare.

Vår innergård

Nu när det är sommar är det trevligt att flera av oss är på vår innergård för att fika, äta, leka med mera. Tänk på att ställa undan allt som ni själva har ställt ut när dagen är slut. Ställer ni t.ex. upp en pool för att kunna svalka av barnen måste den alltid hållas under uppsikt samt tömmas och tas bort över natten. Detta av säkerhetsskäl och för att våra fastighetsskötare som har ansvar för klippning av gräsmattor och att rabatter sköts, ska kunna göra sitt jobb. Utmed gången ska det t.ex. växa en remsa med ängsblommor. Tyvärr har den blivit klippt vid fel tidpunkt flera år i rad vilket innebär att vi inte har fått uppleva den som den ska vara än. Under våren har dock Linköpings Folkets Parks Samfällighetsförening, gått igenom skötseln tillsammans med HSB Boservice så förhoppningsvis får vi njuta av vår innergård som den är tänkt att se ut nästa år i stället!

Vuxna och barn utnyttjar innergården till att leka och spela, ligga i gräset och sola så rasta gärna din hund utanför innergården.

Grillning

Sommar inspirerar att grilla. All grillning med kol-/gasolgrill sker på kalkstens- eller grusgångarna på innergården.

Om ni vill grilla på balkongen eller uteplatsen får endast elgrill användas.

Trivsel

För allas trivsel ska höga ljud och musik sent på kvällen och natten undvikas. Tänk speciellt på att alla ljud på vår innegård hörs väldigt väl när ljudet ekar mellan väggarna (den är ungefär som en teaterscen).

Fimpar

Vi ser att det fimpas på marken utanför entréerna ibland. Uppmana gärna de som fimpar på marken att plocka upp dem.

Felanmälan

Vid fel i er lägenhet eller i huset i övrigt så ska ni göra en felanmälan. HSB samlar in alla uppgifterna och vi får en statistik över vad som blir fel. Då kan vi se om det behöver sättas in någon extra åtgärd om vi ser att något ofta blir fel. Ring 010-442 40 00.

Kontakt

Enklaste sättet att komma i kontakt med styrelsen är att skicka ett mail till: brf-teatern@outlook.com

Hemsida

Här kan du läsa om vår förening alternativt på hemsidan när du loggat in på mitt HSB.

Dina uppgifter på Mitt HSB

HSB Östergötland vill att ni uppdaterar era uppgifter på Mitt HSB. Gå till Min profil för att redigera era uppgifter.

Sommarhälsningar,

Styrelsen

Skärmdump av HSB Portalen

Till nyhetslistan