Nyhetsbrev februari 2016

03 februari 2016

Dags att uppgradera områdets gatubelysning


Tillverkningen av nuvarande kvicksilverlampor har upphört av miljöskäl. Framtidens belysning stavas LED och innebär väsentligt lägre elkostnader. Dagens lampor förbrukar ca 125 W, medan en LED-lampa på bara 20W ger fantastiskt mycket bättre ljus. 

VI kommer snart att påbörja upphandling av utbyte av armaturen på våra ca 60 belysningsstolpar. Det kommer att bli en mix av rundstrålande lampor vid till exempel lekplatser och sådana som har en ljusbild som passar en gång- eller cykelbana. 

Det finns 3 st LED-lampor uppsatta på Stenåldersgatan 10 (gångvägsbelysning), Stenåldersgatan 16 (rundstrålande lampa vid lekplatsen) och vid Stenåldersgatan 20 (gångvägsbelysning ). Tack till Thomas Tidlund på GT El för denna demo-installation    

 

Snart dags för service av ventilationsaggregat

Det är snart ett år sedan arbetet med att byta ut fläktar och värmeväxlare påbörjades. Vi har ett serviceavtal med HaMi, och den första årliga översynen kommer snart att påbörjas. Information kommer att delas ut i brevlådan innan det är dags. 

Om ni har frågor eller synpunkter på hur systemet fungerar, så har ni ett gyllene tillfälle att ta detta direkt med HaMi. Lägg en lapp vid spisen eller prata direkt med dem om ni har möjlighet och vill.

 

Valberedning

Årsstämman ligger i år den 3:e maj, lite senare än vanligt. Redan nu kan ni som har intresse av att arbeta i styrelsen, eller med andra förtroendeuppdrag (inklusive att arbeta i valberedningen), anmäla intresse.

I valberedningen sitter Giorgios Karanis, Maria Häggström och Tomas Thureson.

Maila frågor eller anmäl intresse till epostadress: valberedningen@ullstamma2.se

 

Nyhetsbrev feb-16