Nyhetsbrev december

17 december 2014

Årets första och sista nyhetsbrev!

Nu står det klart att redan tidigt nästa år kommer bytet av ventilationsaggregaten påbörjas. Som vi meddelat tidigare kommer alla boende i föreningen få bestämma färgen på täckluckan samt spisfläkten. För att arbetet ska komma igång så tidigt som möjligt vill vi att ALLA boende i föreningen skickar in vilket av nedanstående alternativ de väljer. Skicka ditt val till ledamot3@ullstamma2.se alternativt lämna en lapp i Philip Hamiltons brevlåda, Bronsåldersgatan 82. Styrelsen vill ha ert val senast söndag den 11 januari.

Alternativ: (färgen man väljer kommer gälla för både täcklucka och spisfläkt)
Vitt Kostnad för boende 0 kr
Spisfläkt: http://www.ventilationsshopen.se/produkt/cptj-designk%C3%A5pa-600mm-h%C3%B6ger-vit/1140?categoryId=299
Täcklucka: http://www.ventilationsshopen.se/produkt/rdks-intag-h%C3%B6ger/1124?categoryId=6
Rostfritt Kostnad för boende 2125 kr
Spisfläkt: http://www.ventilationsshopen.se/produkt/cptj-designk%C3%A5pa-600mm-v%C3%A4nster-rostfritt-st%C3%A5l/1141?categoryId=299
bild på täcklucka saknas
Svart Kostnad för boende 2125 kr
Spisfläkt: http://www.ventilationsshopen.se/produkt/cptj-designk%C3%A5pa-600mm-h%C3%B6ger-svart/1131?categoryId=299
bild på täcklucka saknas

Om man vill får man använda sin inre fond för att betala den extra kostnaden för färgalternativet. Vid bytet till det nya fläktaggregatet kommer en kontrollpanel att sättas upp. Ni kan redan nu börja fundera på var ni skulle vilja få den placerad. Storleken på kontrollpanelen är ungefär som en lampknapp, men något djupare. Den är inte sladdlös så den bör sitta relativt nära fläkten.

Philip Hamilton som förutom att sitta med i styrelsen även jobbar på Länsförsäkringar har kollat igenom några i styrelsens hemförsäkringar. På grund av bland annat HSB rabatt kunde de berördas årspremie sänkas med 95 till 640 kr. Är du intresserad av att få veta hur mycket billigare din hemförsäkring kan bli kan du maila ditt namn, adress och telefonnummer till philip.hamilton@lfostgota.se så hör han av sig. Är det några som inte har hemförsäkring via Länsförsäkringar Östgöta är ni välkomna att höra av er till samma mailadress för en offert.

Styrelsen och vicevärden vill nu önska alla i föreningen en riktigt god jul och gott nytt år!

/Styrelsen