Com Hem Kabel-TV

07 oktober 2019 Nytt avtal för TV med Com Hem

Föreningen har tecknat ett nytt tv-avtal med Com Hem från och med 2019-11-01 som framförallt innebär fler digitala kanaler och ett något förändrat basutbud. Det kommer inte att bli någon extra kostnad för de boende i föreningen.

Du kommer att få tillgång till både det digitala och analoga utbudet som tidigare.

Om du inte har någon digitalbox nu och endast använder det analoga utbudet och inte vill ha det nya digitala behöver du inte göra något. Allt kommer att fortsätta som tidigare.

 

Om du inte har någon digital anslutning, det kan vara en digitalbox eller TV-modul kan du kontakta ComHem på kundservice för Gruppavtalskunder på 0775-17 17 20, för bokning av rätt tjänst och rabatt.
Du kommer då att få en digitalbox eller motsvarande. Den är gratis och ger dig fler digitala kanaler.

Om du redan har en digitalbox eller TV-modul behöver du inget göra. Allt kommer då att ske med automatik. Om du redan är kund och har ett utökat utbud, ex Canal+ eller liknande så kommer du automatiskt att få en rabatt så du endast betalar för extrautbudet.

Om du har ett avtal utan bindning kan du säga upp det och istället få ett nytt avtal samt en ny box men då helt utan kostnad. Då måste du själv kontakta ComHem.

Vid frågor går det bra att kontakta Tomas Sjödin i styrelsen. Kvällstid på 0743-185458