Projekt inglasning

13 oktober 2019 Utredning om inglasning av uterum/balkong

Styreslen har beslutat att göra en utredning om möjligheterna att kunna bygga inglasade uterum och/eller inglasade balkonger.
Vid ett mycket välbesökt möte i "kåken" där närmare 100 personer kom, informerades det om utredningen. Vid stämman 2016 och 2017 avslogs motionen men efter en enkät som genomfördes sommaren 2018 fanns det ett stort intresse av att gå vidare i frågan.
Därför har vi nu beslutat att utreda om möjligheterna till det. Vi har endast beslutat att titta på möjlighetrna vilket inte innebär att vi ska tillåta det.

Eftersom stämman tidigare sagt nej kommer det att krävas en ny extra stämma ifall vi ser det möjligt att gå vidare. Information om projektet kommer att redovisas här när något nytt händer.
Vi tar gärna emot synpunkter på för eller emot och vi vill ha det skriftligt om vi ska lägga det till handlingarna men samtal är såklart också välkommet. Har ni förslag eller synpunkter på ev utformning kan det lämnas till Tomas Sjödin som kommer att ta med det i beslutsunderlaget.

Bifogat nedan finns presentationen som visades på mötet den 10 okt

Projekt inglasning

Till nyhetslistan