Mandolinenbladet Juni 2009

11 juni 2009

Den nya styrelsen

Den nya styrelsen har haft ett konstituerande möte och ser ut så här:

ordförande Per Thorell, 293

vice ordf Liselott Sonesson, 279

sekreterare Kenneth Andersson, 241

vice sekreterare Kim Hansen, 163

ledarmöter Jörgen Larsson, 215

Lisbeth Rosengren, 217

suppleanter Gunilla Strausser, 169

Ann-Charlott Fissum, 307

suppleant HSB Skåne Jerry Alriksson

Korrigering av bredbandsavgift

De av er som ej blivit fakturerade bredbandsavgift alla månader i år kommer retroaktivt att faktureras för de månader som tidigare saknats.

Städdag

Den 29 augusti kommer vi att ordna en gemensam städdag. Vi kommer att städa cykelförråden och snygga till i området. Festlig avslutning utlovas.

Trädgårdsavfall

Vi har nu fått en mer tydligt avskild uppsamlingsplats att slänga vårt trädgårdsavfall på. Denna plats är ej avsedd för grovsopor utan endast trädgårdsavfall. Grovsopor ansvarar var och en för. Dessa lämnas förslagsvis på SYSAV. Många är flitiga i sina trädgårdar - glöm inte att ta en titt runt om din tomt så att exempelvis gångar hålls öppna.

Semestertider

Nu är det snart semestertider. Om ni reser bort så hör gärna med någon granne om att tömma brevlådan och att titta till bostaden när ni är iväg.

Inbrott

Det har skett ett inbrott i vår bostadsrättsförening. Detta är mycket beklagligt. Håll ögonen öppna och om ni ser någon eller något så hör av er till styrelsen så att vi kan sprida denna information.

Pensionärsförening

Det finns nu en pensionärsförening i Mandolinen. Man vill främst uppnå en social gemenskap genom olika aktiviteter men man kommer även att arbeta med förbättringar i Brf Mandolinen. Ni kanske redan sett den förfrågan om larm som föreningen skickade ut. De som var intresserade kommer att kontaktas. Höstens mötestider kommer i senare Mandolinenbladet. Förslag på aktiviteter välkomnas. Alla intresserade är välkomna att kontakta:

Arne, Ann-Mari Karlsson(046-127054

Gunnar Nilsson (046-130509

Maj-Britt, Stig Wittgren ( 046-126198

Sven Håkansson nås på e-post sven.hakansson@bredband.net

Nya medlemmar

Vi önskar hälsa Hsieh Kuei-Yuan och Mazins Gatis välkomna till vårt område. Hoppas ni kommer att trivas!

Vi öskar alla en Trevlig Sommar!