Vill du vara med i styrlesen?

11 januari 2019 Har du bra idéer om hur du vill att vårt område ska se ut? Vill du vara med och påverka boendetrivsel och Mandolinens framtid? Då kan DU vara rätt person i styrelsen!

I Mandolinens styrelse har du stora möjligheter att påverka vårt boende. Vi är en av få föreningar som går med vinst och har så gjort i flera år. Det ger oss möjlighet att göra inte bara nödvändiga investeringar, utan också såna som ökar trivseln och höjer den allmänna upplevelsen av området.

Styrelsen träffas på kvällstid en gång i månaden á ca 1,5 timme. Där avhandlas aktuella frågor, som planerade renoveringar och olika aktiviteter. Utöver detta, ingår man som styrelsemedlem i olika arbetsgrupper. Arbetsgrupperna fungerar som utskott som bereder och i vissa fall utför de projekt styrelsen beslutar om. Hur mycket tid och engagemang arbetet i arbetsgrupperna tar varierar, men rör sig oftast om några timmar i månaden.

 När du ingår i styrelsen erbjuds kontinuerligt kortare kurser och utbildningar genom HSB. Dessa är du självklart välkommen att delta i och det brukar vara ett bra stöd för att komma in i uppdraget.

Arvode utgår, dels i form av mötesarvode och dels utifrån medverkan i arbetsgrupperna. Den totala summan beslutas av stämman och fördelas sedan av styrelsen utifrån medverkan och arbetsinsats.

Är du nyfiken på styrelseuppdrag, vill veta mer eller föreslå en kandidat? Tveka inte att höra av dig till oss i valberedningen!

Du når oss på valberedning@mandolinen.se. Maila oss – så kontaktar vi dig och berättar mer!

Sebastian Brandt, Flygelvägen 127
Stina Sjödahl, Flygelvägen 261